KOHLER Highline K-25224

Dit Highline Toilet Van 48 Cm Is Nu Verkrijgbaar In Schalen Van 18 En 48 Cm Hoog

Nog niet zo lang geleden is uw frustratie dat u geen toilet met een kom van 18 of 48 cm hoog kunt vinden terecht en begrijpelijk. Met de introductie van de KOHLER Highline Tall K-25224 is die frustratie nu misschien weg.

Dit geeft alleen aan dat er vraag is naar toiletten met een hogere boeg. KOHLER heeft eindelijk de trend ingehaald. De Amerikaanse toiletfabrikant reageert traag, wat typerend is voor megacorps. Twee bedrijven zijn al begonnen met de verkoop van een toilet dat hoger is dan ADA hoogte, met groot succes.

Het is echter beter te laat dan nooit, zoals het oude gezegde luidt. In feite is KOHLER relatief snel om aan deze groeiende vraag naar toiletten met een hoge kom te voldoen in vergelijking met de andere gevestigde potjesmakers, zoals American Standard, Mansfield en TOTO.

Dus zal KOHLER’s nieuwe 48 cm hoge toiletpot meer concurrentie van zijn rivalen aanwakkeren? Pak je popcorn. Nu de strijd heviger wordt, zult u in de toekomst niet alleen verwend worden met de keuze, maar de verwachting is dat de prijzen vriendelijker zullen worden naarmate de markt volwassener wordt. Dit is een positieve ontwikkeling.

Laten we verder gaan met de discussie en de verschillende merken en komhoogtes waarin u geïnteresseerd bent vergelijken.

43 Cm, 46 Cm, 48 Cm, 51 Cm & 53 Cm

Ondanks de toegenomen concurrentie is een toiletpot met een hoogte van 43 cm nog steeds zeldzaam. Die fabrikanten produceren namelijk nog steeds geen compleet hoogtebereik van ADA’s standaard van 17 tot 48 cm en met alle andere features.

Dat wil zeggen dat er geen 17-, 18- & 48 cm zithoogte toiletten worden aangeboden door hetzelfde bedrijf. Vind je niet wat je zoekt, dan is het of-of. Dit is een veel beter begin dan de dagen dat we nog maar 43 cm hadden.

Voordat u verder gaat met de discussie, moet u duidelijk zijn wat een ADA-toilethoogte is.

Het ADA-hoogtebereik van 17 tot 48 cm verwijst naar de zithoogte en niet naar de komhoogte. Houd hier rekening mee bij het kiezen van de gewenste komhoogte. Voeg altijd een centimeter toe aan de kom om deze de zithoogte te maken.

Dus een 48 cm hoge kom, zoals het KOHLER K-25224 Highline Tall toilet, zal een zithoogte van 51 cm opleveren.

Laten we beginnen met een korte introductie over de KOHLER K-25224 en welke andere ADA-toiletmodellen van meer dan 43 cm het bedrijf te bieden heeft.

KOHLER’s Eerste 48 Cm Hoge Toiletpot

Als u op zoek bent naar een toilet met een hoogte van 48 cm, moet u blij zijn te weten dat de KOHLER Highline K-25224 voor u is gemaakt.

Afgezien van de hoogte van de kom van 48 cm, zijn de overige kenmerken vergelijkbaar met die van de KOHLER Highline comfort height (stoelhoogte) modellen. De tank en kom kunnen afzonderlijk worden gekocht. Dus als u al een Highline bezit (niet het klassieke model) en van plan bent om te upgraden naar een kom van 48 cm, kunt u overwegen alleen de kom te vervangen.

Comfortabel formaat, maar niet voor een kleine badkamer

29-

Dat is fijn als je de luxe van ruimte hebt in de bad- of damestoilet. Zorg er anders voor dat u nog steeds aan de bouwvoorschriften kunt voldoen voordat u een beslissing neemt over deze hoge Highline-crapper.

Een klasse 5 is de beste keuze.

Het beschikt over een torenspoelklep of busspoeling va, een spoelvolume van 1,28 GPF en een sifon van 2-1/20 cm. Dit is het klasse 5 spoelsysteem . Voor een gladdere spoeling zijn de oppervlakken van de schaal en het luik beide geglazuurd.

Grote watervlekken

Het wateroppervlak is 9-1/10 cm x 6-

Standaard installatie

De standaard installatie wordt mogelijk gemaakt door de 30 cm inbouw. U kunt zich ook aanpassen aan een inbouw van 10 of 36 cm door een offsetflens te gebruiken. Installatie is niet moeilijk. Alleen heeft de watertoevoerklep nu een diameter van 7 inch.

Vergeet dus niet om de toevoerklep dienovereenkomstig naar boven te verplaatsen als u uw standaard toilet of toilet op comforthoogte vervangt door dit KOHLER K-25224 Highline Tall toilet. Of anders kan de standaard toevoerleiding een beetje lang zijn, of je hebt misschien een langere slang nodig om de verhoogde tank te bereiken.

48 cm Schaalhoogte of niets?

Samengevat is het KOHLER Highline Tall toilet een tweedelig toilet met een zichtbaar luik. Alleen de komhoogte is iets hoger dan bij de andere Highline modellen. De verhoogde trapway heeft geen invloed op de prestaties.

De kom van 48 cm en de zithoogte van 51 cm zullen u waarschijnlijk motiveren om hem te kopen. Of misschien is het een KOHLER, het merk dat u vertrouwt. Wat dan ook.

Standaardontwerp Voor Alle Merken

Het eerste extra hoge toiletpotje, 51 cm hoog om precies te zijn, wordt in 2016 gelanceerd door de handy company. Het bedrijf Signature Hardware lanceert een toilet van 46 cm en een toilet van 20 cm.

Het KOHLER Highline Tall-toilet van 48 cm vult het gat dat is achtergelaten door Signature Hardware en het handige bedrijf. Dus als u nu vindt dat de officiële ADA-hoogte niet goed genoeg is voor uw behoeften, heeft u 19, 20 en 53 cm pure porseleinen steun. Er is geen toiletverhoger nodig.

Aangezien dit nog maar het begin is, testen de bedrijven waarschijnlijk alleen het water om te zien hoe ver de vraag zou kunnen reiken. De beste optie is om te kiezen voor het tweedelige basisontwerp met een langwerpige kom, een zichtbaar luik en een eenvoudige kom. Omdat dat lage kosten en een hoog acceptatieniveau zal zijn, aangezien 80% van de huistoiletten van een dergelijk ontwerp is.

Signature Hardware heeft een rechthoekige kom, terwijl de rest een langwerpige heeft. En ze gebruiken allemaal het conventionele komontwerp met randgaten langs de rand voor het spoelen van de kom.

Afgezien van het verschil in komhoogte, zal het uiterlijk hen onderscheiden. Dus welk merk of model ziet er volgens jou goed uit?

Het Toilet Met De 2 Hoogste Kommen Handige Hoogte Versus Kenmerkende Hardware

Als niets belangrijker is dan het hebben van de hoogste kom, ligt de keuze voor de hand. Dit veronderstelt dat al het andere gelijk is. Maar hier zijn twee verschillende toiletten gemaakt door twee niet-verbonden bedrijven. Er zijn verschillen en je moet ook naar de andere functies kijken om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

In de hoogte van de toiletten is er niet zo heel veel verschil.

Signature Hardware Bradenton’s 53 cm hoge toiletpot wordt geadverteerd. In de specificaties staat echter dat de komhoogte 20 cm is.

Fysieke maat vergelijken

Vervolgens is de totale grootte van het toilet. Hoewel de 2 toiletten er visueel ongeveer even groot uitzien, kan het kleine verschil in lengte een beslissende factor zijn wanneer de ruimte in uw badkamer wat krap is.

Het kan een beetje meer of minder ruimte voor de knie betekenen als je gaat installeren op een plaats waar de ruimte van voren naar achteren een beetje beperkt is. Of wanneer de persoon die een rolstoel gebruikt, een paar centimeter kan zorgen voor betere manoeuvreerbaarheid in de badkamer.

Het toilet met handige hoogte heeft een totale lengte van 69 cm , tegenover 74 cm van de Bradenton. Dit is slechts één ding om te overwegen, afgezien van het kleine verschil in komhoogte.

Vergelijking spoelsysteem

Model S is een toilet met handige hoogte die gebruikmaakt van de torenspoelklep. Flapperless kleppen zijn ook beschikbaar. Dat is een spoelklep die door velen de voorkeur heeft, omdat het water dat in de kom stroomt vrij van obstakels biedt, dus een krachtigere spoeling.

Maar het belangrijkste voordeel van de torenklep is dat het lekkage drastisch vermindert, omdat er geen zorgen zijn over een versleten klep. Of dat de klep niet goed sluit, wat een veelvoorkomend probleem is bij het ketting- en klepsysteem. De torenklep is een beter en duurzamer alternatief voor de klep.

De torenklep heeft ook een lichte activeringskracht. Het zal voor kwetsbare ouderen en gehandicapten gemakkelijker zijn om een flush uit te voeren dan met het flappersysteem, waarbij je de flapper moet optillen tegen het gewicht van het water.

De Signature Hardware Bradenton maakt gebruik van de standaard ketting- en flapklep. Het is betaalbaar en gemakkelijk te vervangen. Je kunt het krijgen bij bijna elke bouwmarkt die generieke toiletonderdelen verkoopt.

GETOOND AFBEELDING IS ALLEEN ILLUSTRATIEF EN NIET VAN DE WERKELIJKE ONDERDELEN DIE WORDEN GEBRUIKT DOOR HANDIGE HOOGTE EN HANDTEKENING HARDWARE.

Ten slotte is de handige hoogte een toilet met dubbele spoeling dat een beter waterverbruik biedt. De hoofdspoeling is 1,28 GPF en de lichte spoeling is 0,9 GPF. Dit is ideaal voor het doorspoelen van vloeibaar afval.

Komt ook met een 1,28 GPF, de Bradenton is een toilet met één spoeling.

Kies Je Hoge Toilet (vergelijking)

Wat is de gewenste komhoogte die je wilt?

Als een zithoogte van 51 cm (48 cm hoge kom) alles is wat u wenst, dan is de KOHLER K-25224 op dit moment de enige keuze.

En ben je comfortabel met een zithoogte van 48 cm (46 cm komhoogte), dan heb je de keuze uit een ronde of langwerpige kom van Signature Hardware.

Al met al kunt u kiezen uit 8 hoge kommodellen van 17 tot 53 cm in komhoogte. Voor uw gemak is hier een tabel waarin alle hoge toiletten worden vergeleken.

Opmerkingen

Het toilet is voorzien van een elektrisch doorspoelsysteem. U kunt verwachten dat het spoelen luider is dan normaal. Gebruik de ZOMER -promotiecode om tot 25% korting te krijgen op Kohler.com

Afsluiten

De aangeboden keuzes zijn nog beperkt maar zeker een stap in de goede richting. Het is nog maar het begin. U kunt meer merken verwachten in navolging van de stijgende trend in de marktvraag naar schalen van meer dan 43 cm.

Het is niet te vergelijken met standaard of stoelhoge toiletten, maar het zou wel eens de norm kunnen worden. Aangezien de boomers in de zestig en zeventig zijn, schreeuwen de knieën om een hogere schaal.

Toch is het een welkome ontwikkeling voor ouderen en mensen met een mobiliteitsprobleem. De markt voor hoge toiletten boekt meer vooruitgang, en hopelijk sneller. Een tweedelig, verlengd en zichtbaar trapway-ontwerp is misschien niet genoeg om te voldoen aan de groeiende vraag naar grotere toiletten die gebruiksvriendelijker en prettiger voor het oog zijn.

Er is zeker genoeg ruimte voor verbetering die betere functies biedt. Zoals een schaal met rok, een eendelig ontwerp en een randloze schaal. En krijgen we in de toekomst ooit een slim toilet met een 51 cm hoge bak te zien?